ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ


 

 
 
"Όπου υπάρχει ανάγκη, υπάρχει ένας Λαϊον."

Λιοντάρια, ζούμε την πιο συναρπαστική στιγμή της ιστορίας μας!!!

Η επέτειος των Εκατό χρόνων μας είναι ένα μεγάλο ορόσημο  και θα εγκαινιάσει τον δεύτερο αιώνα των υπηρεσιών μας στην ανθρωπότητα. Λίγοι οργανισμοί επιβιώνουν για έναν αιώνα. Είμαστε τυχεροί που ακμάζουμε και η ανθρωπιστική μας υπηρεσία  - που είναι απαραίτητη περισσότερο από ποτέ - επεκτείνεται. Η επέτειος της Εκατονταετηρίδα μας παρέχει την τέλεια ευκαιρία για να γιορτάσουμε το παρελθόν μας και να σκεφτούμε το μέλλον μας .

Ενενήντα οκτώ  χρόνια μέχρι σήμερα ήμασταν πάντα στην Υπηρεσία των Ανθρώπων που  είχαν και έχουν ανάγκη.  Σχεδιάζουμε να είμαστε δυναμικά στην πρώτη γραμμή της προσφοράς και της  ανθρωπιστικής υπηρεσίας και τον επόμενο  αιώνα. Με το βλέμμα στραμμένο προς τα επόμενα 100 χρόνια , θα χρειαστούμε ακόμη περισσότερους  Λαϊονς στην οργάνωση μας , για να πραγματοποιήσουμε τα  αναγκαία και  χρήσιμα  έργα μας,  σε όλες τις κοινότητες που δρούμε , Υπηρετώντας  τον Άνθρωπο,  σε όλη την Υδρόγειο.

Κεντρικό μας θέμα είναι να παρέχουμε Υπηρεσίες. Η Υπηρεσία Πρόκλησης Υπηρεσιών  για  την Επέτειο των 100 χρόνων των Διεθνών Λαϊονς,  συνεργάζεται με  όλους τους  Λάιονς σ’ όλο τον κόσμο,  και τους προσκαλεί να επεκτείνουν τις υπηρεσίες τους. Στα πλαίσια αυτά, η δουλειά της  δικής μας Επιτροπής Εορτασμού 100 χρόνων είναι να συντονίσει  τους Αξιωματούχους και μέλη  των Λεσχών του Θ.117Α, να δημιουργήσουν  νέες υπηρεσίες και να φροντίσουν  για την επέκταση των Λεσχών τους.

Οι Δράσεις μας πρέπει να αποτελέσουν ένα μεγάλο παράδειγμα δημιουργικής σκέψης με την οποία  οι Λαϊονς του θέματος μας, θα πραγματοποιήσουν τον Σχεδιασμό δράσης τους στους  4 τομείς προσφοράς  για την Εκατονταετηρίδα :  Νεότητα, Όραση, Πείνα και Περιβάλλον, όπως τους θέτει η Διεθνής μας Οργάνωση.

Για να διατηρηθεί αυτή η ορμή, ενθαρρύνουμε όλες τις Λέσχες να συμμετάσχουν σε όλους τους τομείς των υπηρεσιών και να αναφέρουν ηλεκτρονικά τις δραστηριότητές τους χρησιμοποιώντας το Σύστημα Αναφοράς Δραστηριότητας Υπηρεσιών το (MyLCI).

Η Επιτροπή Εορτασμού 100 χρόνων σχεδιάζει πολλές γιορτές με διαφορετικές μορφές, εκδρομές, συνεστιάσεις, θεματικές εκθέσεις εικαστικών, διαλέξεις κλπ. με σκοπό τον τρίχρονο εορτασμό της Εκατονταετηρίδας αλλά και την επέκταση λεσχών με αύξηση μελών και  παράλληλη επιβράβευση. Θα οργανωθεί σύντομα σχετικό ενημερωτικό σεμινάριο.

 Όλα τα νέα μας θα αναρτώνται αυτόματα στο blog μας  www.centennial117a.blogspot.com  αφού προηγηθεί ενημέρωση στο e-mail μας centennial117a@gmail.com

Στο youtube θα ανεβάζουμε όλα τα βίντεο που μας στέλνετε στην διεύθυνση: 
https://www.youtube.com/channel/UCGHD6rx6RPelG2nsVMqh5ww 
 Ας αρχίσει λοιπόν ο επόμενος αιώνας , είμαστε έτοιμοι για αυτό.  Οι Διεθνείς Λαϊονς έχουν ξεκινήσει την Υπηρεσία Πρόκλησης Υπηρεσιών  για  την Επέτειο των 100 χρόνων (Centennial Service Challenge) και το Πρόγραμμα Επαίνων Επέκτασης Μελών για την Εκατονταετηρίδα (Centennial Membership Awards program). Τα προγράμματα αυτά, έχουν γίνει αποδεκτά από όλους τους Λαϊονς, και τα πρώτα αποτελέσματα είναι συναρπαστικά.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΩΖΟΣ

Πρόεδρος Επιτροπής Εορτασμού 100 Χρόνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: