Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015

Λιοντάρια... ετοιμασθείτε να γιορτάσουμε: #LIONS100 Centennial Service Challenge

Από το 1917 και σχεδόν 100 χρόνια μέχρι σήμερα η Οργάνωσή μας των Lions, υπηρετώντας τον άνθρωπο, έχει αλλάξει τη ζωή των κοινοτήτων σε όλο τον κόσμο.

 

Οι Διεθνείς Lions, με την ευκαιρία της επετείου (2017) ενός αιώνα υπηρεσιών «Centennial Celebration», έχουν ως Στόχο και Πρόκληση να εξυπηρετήσουν 100 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την υφήλιο, από τον Ιούλιο του 2014 έως τον Ιούνιο 2018.


Οι Lions του Θ.117Α, τόσο σε επίπεδο Λέσχης, όσο και σε επίπεδο Ζώνης και Περιοχής μπορούν να κερδίσουν την ειδική “Centennial’’ αναγνώριση με την υιοθέτηση - εκτέλεση ενός σχεδίου δράσης (Action plan) ή έργου (Project) για υπηρεσίες στους τομείς της Νεολαίας, της Όρασης, της Πείνας ή του Περιβάλλοντος.

 

Την ευθύνη και το συντονισμό όλων των δραστηριοτήτων αυτής της ιστορικής επετείου για το Θέμα μας έχουν αναλάβει ο Πρόεδρος και η Επιτροπή Εορτασμού 100 χρόνων. 

  

Το έργο της Επιτροπής συνίσταται στην ενημέρωση και παρακολούθηση όλων των ενεργειών, με στόχο την υποστήριξη - ενθάρρυνση των Lions, τόσο στη σύνταξη - εφαρμογή σχεδίων δράσης όσο και στην προβολή όλων των δραστηριοτήτων, με κάθε μέσο, για τον εορτασμό των 100 χρόνων (φωτογραφίες, διαδίκτυo, βίντεο κ.λ.π). 

 

Η Επιτροπή θα διοργανώσει ειδικά σεμινάρια ενημέρωσης των μελών και των Αξιωματούχων του Θ.117Α για τις διαδικασίες των προγραμμάτων υπηρεσιών της Εκατονταετηρίδας.
 
Ο Πρόεδρος, μέσω της Επιτροπής, θα επιβλέπει την υλοποίηση των υποχρεώσεων των Λεσχών για τον εορτασμό των 100 χρόνων, φροντίζοντας συγχρόνως για την αμφίδρομη επικοινωνία και πληροφόρηση όλων των Lions μεταξύ του Θέματος, Π.Θ και της Διεθνούς Οργάνωσής μας, γενικότερα.
 

 
Το σύνθημα μας για τον εορτασμό των 100 χρόνων είναι: «Οπου υπάρχει ανάγκη, υπάρχει ένας Lion» και εμπεριέχεται στο νέο logo των Διεθνών για την επέτειο.


Όλα τα μέλη και οι Αξιωματούχοι των Λεσχών και του Θέματος μπορούν να ενημερώνονται για τον εορτασμό των 100 χρόνων (Centennial) από το MyLCI και το http://lions100.lionsclubs.org καθώς και να κοινοποιούν ή να βλέπουν σχετικά έργα στα κοινωνικά δίκτυα μέσα από το: #LIONS100 (hashtag).

Για την Επιτροπή Εορτασμού 100 χρόνων.


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΩΖΟΣ Πρόεδρος
ΕΛΕΝΗ ΜΕΤΑΞΑ Μέλος
ΜΑΡΙΑ ΜΑΤΑΛΑ Μέλος
 
 
 
 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου