Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 100 ΧΡΟΝΩΝ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19:00, στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά , Οδός Φίλωνος 29, η Κυβερνήτης του Θέματος 117 Α Λεσχών Lions Νοτίου Ελλάδος και η Επιτροπή για την επέτειο του Εορτασμού των 100 Χρόνιων των  Lions, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, στο πλαίσιο του Διεθνούς Εορτασμού της Εκατονταετηρίδας των Lions, προσκαλούμε το κοινό σε εκδήλωση – παρουσίαση  του  ανθρωπιστικού έργου των Lions.


ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΛΑΙΟΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

19/12/2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

  • Τελετάρχης: Γραμματέας και Ταμίας του πολλαπλού Θέματος 117 Ελλάς – Κύπρος,  L. Ιωάννης Θεοδοσίου
  • Χαιρετισμός Προέδρου Επιτροπής Εορτασμού των 100 Χρόνων των Lions, Θ. 117 Α, L. Κωνσταντίνου Σιώζου
  • Χαιρετισμός Κυβερνήτη Θ. 117 Α, L. Πόπης Μουτάφη
  • Χαιρετισμός Πρόεδρου Πολλαπλού Θ. 117 Ελλάς–Κύπρος, L. Κωνσταντίνου Πατεράκη CC
  
 
 
 
 
 
 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ : L. Κωνσταντίνος Σιώζος
 
 
 
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΛΕΣΧΩΝ LIONS Θ. 117 Α ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
 
 
 
 
 


ΕΝΟΤΗΤΑ:
ΟΡΑΣΗ

L. Έφη Φραγκούλη, Μέλος Λέσχης Πειραιά 'Κέντρο'


Ειδικές εισηγήσεις :

Κος Ευάγγελος Αυγουλάς,Δικηγόρος,Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Τυφλών
 
ΕΝΟΤΗΤΑ:
ΝΕΟΤΗΤΑ
 
L. Μαριάννα Μηττά, Μέλος Λέσχης Εκάλης
 
 
ΕΝΟΤΗΤΑ:
ΠΕΙΝΑ
 
L. Ιωάννης Θεοδοσίου, Γραμματέας και Ταμίας του πολλαπλού Θέματος 117 Ελλάς – Κύπρος , Μέλος Λέσχης Σωκράτης
 
 
ΕΝΟΤΗΤΑ:
 
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
 
L. Γιάννης Πεταμίδης, Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος Πολλαπλού Θέματος 117 Ελλάς – Κύπρος και Θέματος 117 Α , Μέλος της Λέσχης Σωκράτης
 
 
Από το 1917 και σχεδόν 100 χρόνια μέχρι σήμερα η Οργάνωσή μας των Lions, υπηρετώντας τον άνθρωπο, έχει αλλάξει τη ζωή των κοινοτήτων σε όλο τον κόσμο.
Η επέτειος των Εκατό χρόνων είναι ένα μεγάλο ορόσημο και θα εγκαινιάσει τον δεύτερο αιώνα των υπηρεσιών μας στην ανθρωπότητα. Λίγοι οργανισμοί επιβιώνουν για έναν αιώνα. Είμαστε τυχεροί που ακμάζουμε και η ανθρωπιστική μας υπηρεσία - απαραίτητη περισσότερο από ποτέ - επεκτείνεται. Η επέτειος της Εκατονταετηρίδας μας παρέχει την τέλεια ευκαιρία για να γιορτάσουμε το παρελθόν μας και να σκεφτούμε το μέλλον μας.
Ενενήντα εννέα χρόνια μέχρι σήμερα ήμασταν πάντα στην Υπηρεσία τoυ  Ανθρώπoυ που είχε ανάγκη. Σχεδιάζουμε να είμαστε δυναμικά στην πρώτη γραμμή της ανθρωπιστικής προσφοράς και τον επόμενο αιώνα,  Υπηρετώντας τον Άνθρωπο, σε όλη την Υδρόγειο.
Οι Lions, με την ευκαιρία της επετείου το 2017 ενός αιώνα υπηρεσιών «Centennial Celebration», έχουν ήδη - από τον Ιούνιο του 2016 - ξεπεράσει τον Στόχο - Πρόκληση που είχαν να εξυπηρετήσουν 100 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την υφήλιο και συνεχίζουν δυναμικά.

 

Παράλληλα, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν τα εγκαίνια δύο εκθέσεων ζωγραφικής με θέματα :

«Η ζωή έχει και πολλές αποχρώσεις του Γκρι » της εικαστικού, μέλους Ε.Ε.Τ.Ε., L. Μαρίβας Ζαχάρωφ, Μέλους της Λέσχης Αθηνών Παπάγου – «Αλέξανδρος»
«Thalassa-Thalassa» της εικαστικού, μέλους Ε.Ε.Τ.Ε., L. Mαρίας Ματάλα, Προέδρου της Λέσχης Αθηνών Παπάγου – «Αλέξανδρος»

 

ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

20/12 : Παρουσίαση βιβλίου : «Take the Money and Run», της L. Φωτεινής Μαστρογιάννη, Μέλος της Λέσχης Αθηνών Παπάγου – «Αλέξανδρος», Καθηγήτριας ΜΒΑ, Οικονομολόγου, Συγγραφέα, Αρθρογράφου, ώρα: 18:30

22/12 : Ομιλία με τίτλο: 22/12 : Ομιλία με τίτλο: «Τα παιδιά μιλούν ζωγραφίζοντας» της Dr. Τζένης Σουμάκη MD, PhD, Παιδοψυχιάτρου – Ψυχαναλύτριας, Διδάκτορος Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ώρα 18:30 , με την ευγενική συμμετοχή του  Συλλόγου αποφοίτων Pierce-Deree του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (ACG).

 

Κατά την διάρκεια των εκθέσεων οι μαθητές των σχολείων του έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαδραστικά εργαστήρια ζωγραφικής.

 

--------------------------------

Διάρκεια εκθέσεων : 19-25 Δεκεμβρίου 2016
Διαδραστικά εργαστήρια : 20-23 Δεκεμβρίου 2016
Ώρες λειτουργίας : πρωί : Δευτέρα έως  Σάββατο 10:00 – 14:00 και απόγευμα: Δευτέρα  έως Παρασκευή  18:00 – 20:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου